Opis stanowiska
- Aktywne pozyskiwanie nowych klientów oraz rozwój współpracy z obecnymi partnerami,
- Sprzedaż produktów kuchni japońskiej na powierzonym obszarze,
- Budowanie i utrzymywanie relacji biznesowych,
- Monitorowanie trendów i działań konkurencji w sektorze gastronomicznym,
- Analiza wyników sprzedaży oraz przygotowywanie raportów,
- Realizacja celów sprzedażowych i innych zadań zleconych przez przełożonego.
Wymagania
- Doświadczenie w sprzedaży w branży HoReCa lub FMCG,
- Umiejętność budowania długofalowych relacji handlowych,
- Samodzielność, inicjatywa i nastawienie na wynik,
- Znajomość obsługi komputera (MS Office),
- Prawo jazdy kat. B.
Mile widziane:
- Doświadczenie w pracy w restauracjach z kuchnią azjatycką lub sushi
- Pasja do kuchni azjatyckiej i sushi oraz znajomość produktów.
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- Niezbędne narzędzia pracy, w tym samochód służbowy,
- Pakiet benefitów: ubezpieczenie na życie, karta Multisport, prywatna opieka medyczna Medicover,
- Atrakcyjne zniżki pracownicze na nasze produkty,
- Możliwość wdrażania własnych pomysłów i realny wpływ na rozwój firmy,
- Szkolenia dopasowane do Twoich potrzeb,
- Przyjazną, niekorporacyjną atmosferę oraz środowisko otwarte na innowacje i nowe rozwiązania.



