Już 7 października 2025 r. weźmiemy udział w Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów, który odbędzie się w warszawskim EXPO XXI. Razem z Pinia Food zapraszamy wszystkich uczestników do odwiedzenia naszego stoiska nr A31.
Tegoroczna edycja upłynie pod hasłem „Kierunek Włochy!”. Na naszym stoisku przygotowaliśmy wyjątkowe atrakcje, m.in.:
- pokaz i degustację pizzy gourmet na żywo przygotowanej przez Alberto Morello, Gigi Pipa, Este (Petra Selected Partner), Giovanni Marchetto, Ekspert Petra Molino Quaglia oraz Tomasza Apanasewicza (szef Akademii Pizzy, certyfikowany pizzaiolo AVPN),
- eksperci Pinia Food ds. kuchni śródziemnomorskiej podzielą się wiedzą i doradzą w zakresie doboru produktów, receptur i rozwiązań dla restauracji, hoteli oraz pizzerii,
- nie zabraknie gości specjalnych z Włoch, którzy pokażą mnóstwo inspiracji, rzemieślnicze podejście, pasję i najnowsze trendy kuchni włoskiej,
- barista Adam Dulski i sommelier Rafał Antoniak z Fine Wine Bar opowiedzą o trendach w kompleksowym zaopatrzeniu baru.
Dlaczego warto być z nami?
- poznasz kompleksową ofertę produktów kuchni śródziemnomorskiej dla gastronomii,
- dowiesz się, jak odpowiedzieć na rosnący trend kuchni włoskiej w Polsce,
- zainspirujesz się połączeniem tradycji, jakości i nowoczesnych rozwiązań dla HoReCa.
Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny dla szefów kuchni, kucharzy, restauratorów i menedżerów gastronomii.
Rejestracja: kongresszefowkuchni.pl
Spotkajmy się na stoisku A31 – kierunek Włochy!