Przejdź do głównej treści
Bidfood na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 2025 – Kierunek Włochy!
Bidfood na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 2025 – Kierunek Włochy!

Już 7 października 2025 r. weźmiemy udział w Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów, który odbędzie się w warszawskim EXPO XXI. Razem z Pinia Food zapraszamy wszystkich uczestników do odwiedzenia naszego stoiska nr A31.

Tegoroczna edycja upłynie pod hasłem „Kierunek Włochy!”. Na naszym stoisku przygotowaliśmy wyjątkowe atrakcje, m.in.:

  • pokaz i degustację pizzy gourmet na żywo przygotowanej przez Alberto Morello, Gigi Pipa, Este (Petra Selected Partner), Giovanni Marchetto, Ekspert Petra Molino Quaglia oraz Tomasza Apanasewicza (szef Akademii Pizzy, certyfikowany pizzaiolo AVPN),
  • eksperci Pinia Food ds. kuchni śródziemnomorskiej podzielą się wiedzą i doradzą w zakresie doboru produktów, receptur i rozwiązań dla restauracji, hoteli oraz pizzerii,
  • nie zabraknie gości specjalnych z Włoch, którzy pokażą mnóstwo inspiracji, rzemieślnicze podejście, pasję i najnowsze trendy kuchni włoskiej,
  • barista Adam Dulski i sommelier Rafał Antoniak z Fine Wine Bar opowiedzą o trendach w kompleksowym zaopatrzeniu baru.

Dlaczego warto być z nami?

  • poznasz kompleksową ofertę produktów kuchni śródziemnomorskiej dla gastronomii,
  • dowiesz się, jak odpowiedzieć na rosnący trend kuchni włoskiej w Polsce,
  • zainspirujesz się połączeniem tradycji, jakości i nowoczesnych rozwiązań dla HoReCa.

Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny dla szefów kuchni, kucharzy, restauratorów i menedżerów gastronomii.
Rejestracja: kongresszefowkuchni.pl

Spotkajmy się na stoisku A31 – kierunek Włochy!

E-BidfoodAkademia BidfoodNewsletter
Bidfood Farutex
Zamknij
Komunikat
Zamknij
Bidfood Farutex nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu