Przejdź do głównej treści

Oferta dla gastronomii

Oferta dla gastronomii Bidfood Farutex zawiera 10 tys. profesjonalnych produktów: świeżych, chłodzonych, mrożonych, suchych i non-food. Współpracując z nami, dostajesz dostęp do setek polskich i zagranicznych produktów dla gastronomii – od regionalnych dostawców po globalne marki.

Dajemy Ci rozwiązanie skrojone na miarę Twojego biznesu: niezależnie od tego, czy serwujesz przez cały rok, stawiasz na sezonowość, prowadzisz restaurację, food trucka czy catering dietetyczny.

Dobre jedzenie i dobre pomysły są sercem naszego biznesu!

Zamów online produkty dla gastronomii

Wejdź do e-bidfood.pl
Owoce i warzywa

Świeże owoce i warzywa, mrożone owoce i warzywa, apertyzowane owoce i warzywa, suszone owoce i warzywa, mieszanki owocowe i warzywne mrożone, przetwory owocowe i warzywne, warzywa vacuum, zioła świeże, mikrozioła.

Mięso i wędliny

Mięso chłodzone (świeże) i mięso mrożone: drób, wieprzowina, wołowina, cielęcina, dziczyzna, jagnięcina, baranina. Wędliny chłodzone i wędliny mrożone, przetwory mięsne: gyros, kebab, shoarma, hambugery.

Ryby i owoce morza

Ryby świeże, ryby wędzone świeże i ryby mrożone; ryby całe, ryby patroszone, filety rybne; ryby panierowane, przetwory rybne: konserwy rybne i ryby marynowane; owoce morza świeże i owoce morza mrożone: krewetki, małże, homary, kawiory, topping tacki.

Pieczywo i ciasta

Pieczywo tradycyjne: chleby, bagietki, ciabaty, bułki; pieczywo fast-food: bułki, tortilla; pieczywo cukiernicze: ciasta, ciastka, croissanty, danishe.

Nabiał

Jaja, jogurty, kefiry, maślanki, mleko, mleko roślinne, śmietana, sery miękkie, sery twarde.

Tłuszcze

Masło, margaryna, frytura, oliwa, oliwa smakowa, masło klarowane, olej roślinny, smalec.

Mączne, zbożowe

Makarony świeże, makarony mrożone, makarony suche; pierogi świeże i pierogi mrożone, ryż tradycyjny i ryż do sushi; kasze, płatki, mąka.

Produkty ziemniaczane

Świeże i mrożone: ziemniaki, frytki, specjalności ziemniaczane; ziemniaki instant.

Przyprawy, marynaty

Przyprawy mono, mieszanki przyprawowe, przyprawy płynne, octy, kremy, marynaty.

Grzyby

Grzyby świeże, grzyby mrożone, grzyby suszone, grzyby apertyzowane: polskie i orientalne, drożdże.

Cukierniczo-piekarnicze

Czekolada, kakao, mieszanki cukiernicze i mieszanki piekarnicze, kremy, nadzienia, farsze, pasty, stabilizatory.

Zupy i dania gotowe

Zupy w paście, zupy instant, zupy mrożone, koncentraty; rosoły i buliony.

Sosy

Sosy i koncentraty płynne, sosy i koncentraty w paście, sosy i koncentraty instant, fondy, sosy mrożone, majonezy, ketchupy, musztardy.

Lody, desery

Lody gastronomiczne i lody impulsowe, desery chłodzone, desery mrożone, desery instant, słodycze.

Polewy, syropy

Polewy tradycyjne i polewy cukiernicze, purée chłodzone i purée mrożone.

Dodatki spożywcze

Bakalie, miody, cukier, panierki, aromaty i barwniki, żele, wafle.

Sushi

Baza do sushi, ryże do sushi, glony i arkusze sojowe, tacki i kawiory, opakowania, dodatki, makarony, pierożki, panierki, napoje, desery.

Wege

Alternatywa mięsa, alternatywa nabiału, napoje roślinne, dodatki: sól kala namak, płatki drożdżowe nieaktywne, spirulina, tempeh, vegebaza i inne.

Kawa, herbata

Kawa mielona, kawa ziarnista, herbata czarna, herbata zielona, herbata biała, herbata oolong, herbata owocowa.

Napoje

Napoje instant, soki i nektary chłodzone, soki i nektary mrożone, wody, kompoty.

Non food

Opakowania jednorazowe: tacki, talerze, sztućce, słomki, kubki, reklamówki, torebki; szkło i porcelana: kieliszki, karafki i inne; chemia profesjonalna: środki czystości, środki piorące, odświeżacze, mydło; akcesoria do sprzątania, worki na śmieci, papier toaletowy, ręczniki, serwetki, folie gastronomiczne i spożywcze, papiery do gotowania, worki sous-vide, rękawiczki, wyposażenie, pojemniki bankietowe.

Alkohole

Wina spokojne, wina musujące, szampany; wina wytrawne, wina półwytrawne, wina słodkie, wina deserowe - Francja, Hiszpania, Włochy, Portugalia, Niemcy, Węgry, Polska, Chile, Argentyna, Urugwaj, USA, RPA, Australia, Nowa Zelandia, Austria, Japonia; wina likierowe, likiery, wódki, sake, giny, grappy, koniaki, whisky, rumy, piwo.

4Cater

4Cater to marka stworzona z myślą o firmach cateringowych specjalizujących się w obsłudze eventów i klientów detalicznych (catering dietetyczny). Produkty, które znajdują się w jej ofercie, charakteryzują się dobrą ceną i dużymi opakowaniami gastronomicznymi.

Asiya

Oferuje produkty wykorzystywane w kuchni azjatyckiej, która łączy dania tajskie, wietnamskie, koreańskie, chińskie i indyjskie. Cechuje ją duża różnorodność. Obecnie w marce można znaleźć warzywa, owoce i dodatki, takie jak panierki panko czy tempura, makaron ryżowy. Marka będzie się rozwijać o kolejne produkty.

BluPack

Marka poświęcona produktom non-food – obecnie zawiera worki do pakowania próżniowego oraz gotowania sous-vide. Chronią świeżość surowego mięsa, ryb, serów, sosów, zup, warzyw czy owoców, pozwalają na łatwe porcjowanie i ewidencję produktów. Dostępne są w kilku rozmiarach.

Cook Basic

Marka własna o najszerszym asortymencie. Zawiera warzywa i owoce mono (produkty jednoskładnikowe), mieszanki warzywne i owocowe, warzywa i owoce apertyzowane, grzyby i bakalie. Stworzona pod różne potrzeby i profile gastronomii. Produkty są dostępne w wielu gramaturach.

Cook Premium

Bazowe produkty w jakości premium, które mają zaspokoić wyszukane gusta kulinarne szefów kuchni. W portfolio znajdują się wyselekcjonowane owoce i warzywa apertyzowane, bakalie i orzechy. Produkty są dostępne w różnych gramaturach w opakowaniach foliowych, papierowych, słoikach i puszkach.

Cook Vege

Marka oferuje produkty przeznaczone do kuchni roślinnej, m.in. wegańskie zamienniki mięsa, płatki drożdżowe czy sól kala namak. Mogą z nich skorzystać zarówno restauracje, cateringi i hotele specjalizujące się w roślinnym menu wege, jak i te, które rozpoczynają przygodę z kuchnią wege.

Eat Meat

W ofercie marki znajduje się szeroki wybór wędlin drobiowych i wieprzowych oraz gotowych rozwiązań, takich jak ugotowane sous-vide żeberka wieprzowe czy kebab. Produkty wyróżnia wysoka jakość, świeżość i smak. Wędliny w marce Eat Meat zostały zamknięte w wygodnych, gastronomicznych opakowaniach.

Forrest

Oferuje grzyby i owoce leśne (jagody, jeżyny, maliny, żurawinę) przez cały rok – nie tylko w sezonie. Wykwalifikowani grzyboznawcy pracujący u naszych dostawców starannie selekcjonują gatunki, również pod kątem kalibracji. Grzyby są dostępne w formie mrożonej, suszonej i marynowanej.

Grano

Markę tworzy gama wyrobów zbożowo-mącznych dla restauracji, hoteli, cukierni, śniadaniowni i in. W ofercie znajdują się chleby, bułki do hamburgerów i hot-dogów, mąka, płatki zbożowe, ale także rośliny strączkowe: ciecierzyca, fasola, groch czy soczewica.

Grano Premium

W tej marce umieściliśmy najwyższej jakości pieczywo o francuskim rodowodzie, które uznawane jest za najlepsze na świecie: bagietkę i półbagietkę, pachnące masłem croissanty oraz ciastka z nadzieniem owocowym. Produkty sprawdzą się w menu śniadaniowym w hotelu czy kawiarni.

Horeca Aroma

Marka łączy przyprawy jednorodne, mieszanki przyprawowe, a także marynaty dla profesjonalnej gastronomii, które charakteryzują się jakością oraz trwałym smakiem i aromatem. Nadają daniom intensywny wyraz. Produkty oferujemy w dużych i wygodnych opakowaniach gastronomicznych.

Horeca Aroma Premium

Linię produktów tworzą najwyższej jakości sosy wyprodukowane z najlepszych składników. Nowoczesne, a zarazem praktyczne opakowania o pojemności 1 kg świetnie nadają się do ekspozycji na półkach i w lodówkach. Sosy sprawdzą się jako dodatek do mięs i ryb lub jako baza do stworzenia własnej receptury.

Horeca Aroma Gold

Linia łączy ekskluzywne produkty dla tych, którzy szukają wyłącznie najwyższej jakości. Szefom kuchni otwartym na kulinarne eksperymenty polecamy unikalne kompozycje ziół i przypraw, zaś tradycjonalistom przyprawy jednorodne i wyjątkowe pod kątem receptury oleje smakowe.

Horeca Fresh

Marka łączy różne gatunki sałat dobrane pod kątem najlepszych surowców pochodzących od profesjonalnych i certyfikowanych dostawców. Wyselekcjonowane gatunki są świeże, chrupkie i zdrowe, nie zawierają konserwantów i chemicznych dodatków. W ofercie znajdują się pojedyncze gatunki sałat i mieszanki.

InBianco

Marka nabiałowa, która łączy zamiłowanie do włoskiej tradycji kulinarnej. Oferuje sery mozzarella (w wiórkach i kulce) oraz mascarpone używane do stworzenia kultowych włoskich dań, takich jak pizza, lasagne czy tiramisu.

Mili

Oferuje wysokiej jakości przekrój asortymentu nabiałowego: jogurty, jaja margarynę, masło, mleko, ser i śmietankę. Każdy z produktów wytwarzany jest na bazie naturalnych surowców mleka od sprawdzonych dostawców i pakowany w sposób dopasowany dla odbiorców z branży Horeca.

NaBiało

Marka nabiałowa, której flagowym produktem jest śmietanka 20% stworzona we współpracy z OSM Piątnica. Śmietanka ma kremową konsystencję i nie warzy się w żadnej aplikacji. W przyszłości NaBiało będzie się rozwijać o produkty, które łączy tradycyjna receptura, naturalny smak, wysoka jakość i wydajność.

Paradice

Klasyczne smaki lodów i sorbetów Paradice znajdą zastosowanie w restauracji, cukierni, kawiarni i lodziarni. Idealnie kremowe lody i soczyście owocowe sorbety zamknięte w pięciolitrowych kuwetach pomogą stworzyć niepowtarzalne kreacje deserowe.

Sea Story

Marka łączy ryby z najdalszych zakątków świata, jak i od lokalnych dostawców. W bogatej ofercie znajdują się ryby popularne i znane, jak łosoś, dorsz, sandacz, tuńczyk czy pstrąg, ale także owoce morza, m.in. krewetki i kalmary.

Simply Sweet

Marka obejmuje dodatki do ciast, desery, lody, smakowe kawy, śniadania, dania na zimno i ciepło. Sosy, dżemy, miód i owoce w żelu mają wyrazisty kolor, podkreślą smak np. naleśników, gofrów czy sałatek owocowych. Produkty są zamknięte w wygodne opakowania dopasowane do potrzeb gastronomicznych.

Soleo

Markę Soleo tworzą najwyższej jakości soki produkowane z najlepszych odmian owoców oraz woda źródlana. Soki i woda oferowane są w opakowaniach o nowoczesnym designie, dzięki czemu dobrze prezentują się w lodówkach i na półkach.

Zen

Marka jest odpowiedzią na zapotrzebowanie restauracji specjalizujących się w przyrządzaniu sushi i zróżnicowanych potraw kuchni japońskiej. Łączy owoce morza, ryby i różnego rodzaju dodatki, m.in. sos wasabi czy imbir marynowany.

Yes Chef

W marce Yes Chef umieściliśmy tłuszcze i śmietanki. Produkty sprawdzą się w każdej profesjonalnej kuchni, ponieważ są odporne na wysokie temperatury i uniwersalne – można je zastosować w wielu daniach kuchni polskiej, włoskiej czy amerykańskiej.

Arco
Bridor
Caffè Moreno
Del Casale
Floridas Natural
Ginos
HB Corporation
Jardin de Loire
Menorquina
Molino F.lli Chiavazza
Novarroz-Produtos Alimentares
Param Para AB
Pidy
Polenghi Las
Ponthier
Provincja
Riso Scotti
SchneFrost
Solegraells
Sosa Igredients S.L.
Texturas
Tuscany Ollio e Vinegar
Burgery

Burger to kulinarny kamelon – potrafi dopasować się do wielu kart menu, zmieniając barwy i smaki. Zobacz nasz katalog pełen inspiracji. Zawarliśmy w nim bułki, mięso, sery, wędliny, warzywa, sosy i dodatki.

Data publikacji: styczeń 2021

Włoska mąka do pizzy

Jaka mąka do pizzy sprawdzi się najlepiej? Włoska! Sprawdź mąki marki Petra oraz Arco, z których przygotujesz idealnie chrupiące ciasto do pizzy neapolitańskiej, rzymskiej, focacci czy pinsy.

Data publikacji: styczeń 2021

Włoskie sery

Włochy słyną z ogromnego wyboru serów, takich jak mozzarella, burrata, provolone, Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano czy Asiago. Poznaj różnorodność bogatych w smaku serów włoskich!

Data publikacji: grudzień 2020

Nasze marki

W ofercie Bidfood Farutex znajdziesz ponad 20 marek własnych w korzystnej cenie. Poznaj owoce i warzywa, mięsa i wędliny, sery, ryby i owoce morza, tłuszcze, przyprawy, pdorukty zbożowe i mączne, napoje czy non-food.

Data publikacji: wrzesień 2020

Wędliny na pizzę

Prosciutto crudo, Coppa di Parma, salami Milano, a może pancetta? Włoskie wędliny kuszą różnorodnością i zaskakują smakiem. Zaserwuj je na pizzy, a goście zakochają się w Twoim menu.

Data publikacji: grudzień 2020

Mąka Arco

Przygotujesz z niej nie tylko chrupiącą pizzę. Drobno mielona mąka Arco świetnie sprawdzi się również w delikatnych pierożkach ravioli i tortellini, lekkich włoskich bułkach i chlebach. Spróbuj!

Data publikacji: lipiec 2020

Lody jogurtowe

Lody jogurtowe dla gastronomii to powrót do naturalnych smaków. Ich sekret skrywa się w tradycyjnej recepturze i składnikach najwyższej jakości. W 5-litrowej kuwecie mieści się aż 4 kg lodów.

Data publikacji: czerwiec 2020

Oferta winiarska

Oferta winiarska dla branży horeca, w której znajdziesz ponad 800 win od producentów z Europy, Ameryki Południowej, Afryki czy Australii. Pomagamy restauratorom w dopasowaniu win do profilu działalności.

Data publikacji: marzec 2020

Oleje Horeca Aroma Gold

Markę Horeca Aroma Gold tworzą tłoczone na zimno oleje wyłącznie z pierwszego tłoczenia. Dzięki takiej technologii produkcji oleje zachowują świeżość, naturalny smak, aromat oraz wiele wartości odżywczych.

Data publikacji: luty 2020

Dziczyzna

Zainspiruj się naturą! Dziczyzna doskonale komponuje się z daniami kuchni tradycyjnej i nowoczesnej. To świetna alternatywa dla mięsa hodowlanego. Ma bardzo charakterystyczny, szlachetny smak. Przekonaj się!

Data publikacji: luty 2020

Pomidory

Pomidory są podstawą kuchni włoskiej. Najlepsze są te soczyste, świeże, ale wysokiej jakości, pyszne pomidory możesz dostać także poza sezonem – w formie przetworów. Sprowadzamy je dla Ciebie prosto z Włoch.

Data publikacji: luty 2020

Sery śródziemnomorskie

Sery francuskie, hiszpańskie i włoskie nieodłącznie wiążą się z dietą śródziemnomorską. Dlatego stale poszerzamy ofertę zarówno o te bardziej znane, jak i regionalne sery śródziemnomorskie. Poznaj ich smaki!

Data publikacji: styczeń 2020

Worki próżniowe i sous-vide BluPack

Pakowanie próżniowe chroni świeżość surowego mięsa, ryb, serów, warzyw czy owoców. Pozwala na łatwe porcjowanie i ewidencję produktów. Poznaj zalety vacuum, wybierz worki próżniowe i do gotowania sous-vide.

Data publikacji: styczeń 2020

Bakalie

Szukasz bakalii do swojego menu? Sprawdzą się nie tylko w pysznych ciastach, ale także ciekawych daniach głównych, np. konfitowanej nodze kaczki czy panierowanej polędwiczce wieprzowej. Sprawdź!

Data publikacji: grudzień 2019

Deski serów

Chcesz skomponować idealną deskę serów? Skorzystaj z naszej oferty. W Bidfood Farutex znajdziesz sery twarde, m.in. gruyere, manchego czy mimolette, a także sery miękkie, jak brie lub roladki kozie. Sprawdź!

Data publikacji: grudzień 2019

Gęsina

Gęsina to część polskiej tradycji kulinarnej. Warto wprowadzić do menu filet z gęsi, nogi z gęsi czy smalec gęsi. Nie dość, że niesamowicie smakują, to można je wykorzystać na wiele różnych sposobów. Przeczytaj!

Data publikacji: listopad 2019

Grzyby Forrest

Kurki, podgrzybki, borowiki czy rydze marki Forrest są dostępne przez cały rok. Kalibrację i jakość grzybów oceniają wyłącznie wykwalifikowani grzyboznawcy. To sprawia, że Forrest jest doskonałym wyborem!

Data publikacji: listopad 2019

Kawy Caffè Moreno

Szukasz kawy do restauracji, hotelu lub kawiarni? Skosztuj najwyższej jakości włoskich kaw Caffè Moreno. Mieszanki kaw dla gastronomii tworzą starannie dobrane ziarna arabica i robusta. Sprawdź!

Data publikacji: listopad 2019

Mieszanki sałat Horeca Fresh

Kompozycje sałat dla gastronomii – zróżnicowane pod względem smaku i wyglądu. To starannie wyselekcjonowane, trzykrotnie umyte, a następnie osuszone i pocięte liście. Sprawdź też rukolę, szpinak i roszponkę!

Data publikacji: listopad 2019

Kuchnia francuska

Kuchnia francuska pełna jest tradycji, a równocześnie bardzo dynamicznie się rozwija. Poznaj inspirujące przepisy na nowoczesne francuskie dania. Przewodnikiem jest Clément Bidard, szef kuchni w restauracji Le Saint Lazare.

Data publikacji: listopad 2019

Wędliny w plastrach

Śniadanie w hotelu? Pizza z dodatkiem mięsa? A może burger z wędzonym boczkiem? Wędliny w plastrach w dużych opakowaniach to świetne rozwiązanie dla gastronomii. Zawsze, gdy liczy się czas i korzystna cena!

Data publikacji: październik 2019

Produkty porcjowane śniadaniowe

W ofercie Bidfood Farutex znajdziesz porcjowane produkty śniadaniowe wysokiej jakości. Dżemy, miód, cukry, masełka, margaryna, sól czy pieprz w jednorazowych opakowaniach to idealne rozwiązanie na hotelowe śniadanie.

Data publikacji: wrzesień 2019

Pieczywo Grano Premium

Linię Grano Premium tworzą francuskie bagietki i półbagietki, croissanty maślane i nadziewane czekoladą oraz owocowe ciastka. Wystarczy kilka minut w piecu, by zaserwować chrupiące pieczywo i słodkości.

Data publikacji: wrzesień 2019

Śmietanka NaBiało

Wydajna, uniwersalna, naturalna – tak jest śmietanka 20% NaBiało. Ma tradycyjną recepturę, wysoką jakość, nie warzy się w żadnej aplikacji, możesz ją zastosować w wielu daniach i deserach. Spróbuj!

Data publikacji: wrzesień 2019

Mięso z perliczki i kurczaka kukurydzianego

Francja jest czołowym producentem perliczek na świecie – rocznie hoduje nawet 30 milionów ptaków! Z takim wynikiem w parze idzie jakość, o czym wiedzą szefowie kuchni na wszystkich kontynentach. Francuski drób to specjał, którego poszukują zarówno zwolennicy kuchni typu fusion, jak i lokalnej tradycji.

Data publikacji: wrzesień 2019

Mięso z kaczki

Kaczka przez wielu nazywana jest królową polskiego drobiu. Nadaje się bowiem do pieczenia, smażenia, grillowania, konfitowania, faszerowania i wędzenia. Z kaczki można przyrządzić znakomity rosół (czy czerninę!), carpaccio, pierogi, burgera… Kulinarne wycieczki jej w smak!

Data publikacji: wrzesień 2019

Tekstury, liofilizaty, barwniki Sosa

Sosa to światowy dostawca najwyższej jakości produktów do kuchni nowoczesnej. Poznaj liofilizaty warzywne i owocowe, nasycone kolorami barwniki czy crispy i stwórz zaskakujące menu!

Data publikacji: sierpień 2019

Produkty Texturas, Mugaritz, Solegraells

Kuchnia nowoczesna garściami czerpie z takich technik, jak sferyfikacja, żelifikacja czy emulsyfikacja. Chcesz przygotować czekoladowe powietrze lub sferyczny groszek? Zajrzyj do tego katalogu.

Data publikacji: sierpień 2019

Frytury gastronomiczne

Odporne na wysokie temperatury, bez zapachu i smaku, do zastosowania w wielu daniach: takie powinny być frytury dla profesjonalistów. Sprawdź naszą ofertę frytur od sprawdzonych dostawców.

Data publikacji: lipiec 2019

Oferta produktów z Włoch

Kuchnia włoska łączy wieloletnią tradycję z selekcją smaku. W naszej ofercie znajdziesz wyjątkowe włoskie produkty: makarony, ryż, mąki, oliwy, warzywa grillowane i przetwory, trufle czy owoce morza.

Data publikacji: czerwiec 2019

Pomarańcze, cytryny i limonki

Świeże i soczyste cytrusy sprawdzą się świetnie jako składnik koktajli, marynat, galaretek sosów czy sorbetów. Dzięki cienkiej skórce i dużej ilości miąższu wyciśniesz też z nich pyszne soki!

Data publikacji: czerwiec 2019

Lody i sorbety Paradice

Poznaj zamknięte w pięciolitrowych kuwetach najpopularniejsze letnie smaki: waniliowy, truskawkowy, cytrynowy, malinowy, śmietankowy i czekoladowy. Lody i sorbety zaserwujesz i w wafelku, i w kubeczku.

Data publikacji: czerwiec 2019

Sangria Shania

Odświeżająca i rubinowa sangria będzie idealnym dodatkiem do letniej karty. Wystarczy, że dodasz do niej świeże owoce cytrusowe i zaserwujesz z kostkami lodu. To must-have sezonu wakacyjnego.

Data publikacji: czerwiec 2019

Produkty Barbara Luijckx

Barbara Luijckx to producent wysokiej jakości dekoracji czekoladowych. Firma dostarcza rzemieślnikom cukiernictwa wyszukane wzory, przemieniając ich wytwory cukiernicze w słodkie arcydzieła.

Data publikacji: maj 2019

Mięsa sous-vide

Sprawdź gotowe mięsa przygotowane tradycyjną metodą sosu-vide bez konserwantów i sztucznych barwników. Świetnie nadają się zarówno do zaserwowania na zimno, jak i ciepło. Idealne na grilla!

Data publikacji: maj 2019

Pureé owocowe Ponthier

Jeśli chcesz mieć dostęp do soczystych i intensywnych w smaku owoców przez cały rok, sięgnij po purée marki Ponthier. Nie zawierają barwników i zagęszczaczy, są gotowe do użycia w każdej chwili.

Data publikacji: maj 2019

Sosy i przyprawy Horeca Aroma

Smak wszystkich dań podkreślą dobrze dobrane przyprawy. Dlatego w marce Horeca Aroma umieściliśmy pełne aromatu sosy i przyprawy dla profesjonalistów w praktycznych opakowaniach.

Data publikacji: maj 2019

Baranina i jagnięcina

Baranina i jagnięcina w polskiej kuchni bywają traktowane po macoszemu, wszak restauracyjni goście nie decydują się na nie za często... Zupełnie niesłusznie! Przyrządzony bez pośpiechu gulasz czy comber jagnięcy sous-vide w ziołowej panierce mogą być wyjątkowymi pozycjami w menu!

Data publikacji: kwiecień 2019

Hiszpańskie wędliny

Kuchnia hiszpańska jest niezwykle bogata. Z jednej strony promuje nowoczesne kulinarne koncepty, z drugiej hołduje wiekowym tradycjom. Które hiszpańskie wędliny zyskują na popularności na całym świecie? Sprawdź pełen smaków katalog hiszpańskich wędlin! 

Data publikacji: kwiecień 2019

Wędliny włoskie

Dobra, włoska robota - i nie o film ani mafię z Wiecznego Miasta chodzi, tylko włoskie wędliny. To Włosi odpowiadają za takie rarytasy, jak prosciutto crudo, prosciutto cotto, salami, mortadela czy pancetta. Spróbuj tych nasyconych historią i smakiem wędlin!

Data publikacji: marzec 2019

Makarony włoskie

Włoskie makarony różnią się nie tylko kształtem i długością, ale także składem. Pastę idealną znajdziesz w naszej ofercie. Dlaczego idealną? Mrożony włoski makaron ma dobry i krótki skład zarówno ciasta, jak i farszu. Od złożenia zamówienia do wyłożenia dania na talerz mija tylko kilka minut!

Data publikacji: luty 2019

Przepisy z syropami 1883 Maison Routin

To świetne źródło inspiracji i przepisów na zaskakujące koktajle. Poznaj letnie i zimowe propozycje wzbogacone o smak barmańskich syropów 1883 Maison Routin. Gotowe do wykorzystania!

Data publikacji: styczeń 2019

1883 Maison Routin przepisy

Autorką przepisów jest Agnieszka Cieślar, barmanka, ambasadorka marki 1883 Maison Routin. W ciągu ostatnich lat uczestniczyła w ponad 60 konkursach krajowych i zagranicznych. W 2018 r. w Tallinnie została złotą medalistką Mistrzostwa Świata Barmanów w kategorii "long drink".

Data publikacji: styczeń 2019

Komunikat

Czy masz ukończone 18 lat?
(w przypadku braku zgody lub pełnoletności prosimy o kliknięcie "NIE")

Tak
Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, wyrażasz zgodę na ich używanie – zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w dziale Polityka prywatności.

Zamknij
E-BidfoodAkademia Kulinarna FarutexNewsletter
Bidfood Farutex – zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca
Zamknij
Komunikat
Zamknij
Bidfood Farutex – zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu