Przejdź do głównej treści
Jak przygotować lokal do ponownego otwarcia?
Jak przygotować lokal do ponownego otwarcia?

Akcja – reaktywacja! Po dwumiesięcznej przerwie branża gastronomiczna na nowo otwiera swoje podwoje i zaczyna przyjmować gości. Podpowiadamy, jak przygotować lokal i zadbać o bezpieczeństwo gości.

Przygotowaliśmy autorski poradnik dla branży gastronomicznej, który w krótkiej formie zbiera wiele wskazówek dotyczących zachowania reżimu sanitarnego. Znajdziesz w nim porady związane z prowadzeniem biznesu, menu i jego zmianami, pracą w kuchni czy komunikacją z klientami.

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, wyrażasz zgodę na ich używanie – zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w dziale Polityka prywatności.

Zamknij
E-BidfoodAkademia Kulinarna FarutexNewsletter
Bidfood Farutex – zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca
Zamknij
Komunikat
Zamknij
Bidfood Farutex – zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu