Przejdź do głównej treści
Młode pokolenie z kulinarną pasją!
Młode pokolenie z kulinarną pasją!

Podczas tegorocznego konkursu Archimagirus Tradycja i Nowoczesność po raz pierwszy przyznano nagrodę w kategorii Archimagirus Young Chef. Impreza odbyła się w Cukrowni Żnin. W rywalizacji udział wzięło 6 trzyosobowych drużyn reprezentujących szkoły gastronomiczne.

Zwycięzcami zostali Karolina Lewczak, Kornelia Kręcichwost oraz Marcin Magosz z Zespołu Szkół Zawodowych w Opolu.

Archimagirus Young Chef to nie tylko rywalizacja, ale także forma edukacji adeptów sztuki kulinarnej. Mając to na uwadze, ufundowaliśmy zwycięzcom warsztaty kulinarne w jednej z Akademii Bidfood. Gratulujemy i życzymy powodzenia!

Informacja o plikach cookies

Korzystając z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, wyrażasz zgodę na ich używanie – zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w dziale Polityka prywatności.

Zamknij
E-BidfoodAkademia BidfoodNewsletter
Bidfood Farutex - zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca
Zamknij
Komunikat
Zamknij
Bidfood Farutex - zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu