Informacja o produkcie
Marynowane w oleju kawałki papryczek chili. Nadają daniom ostrość, chrupką teksturę i stanowią piękną dekorację. Są idealne do sałatek, zup, dań z wołowiną i kurczakiem. To podstawowy składnik zupy Tom Yum, ale również dodatek do potraw, takich jak pierożki dim sum czy dania w tempurze (krewetki, warzywa, kurczak). To oryginalny dodatek do puree oraz różnego rodzaju klusek.
Składniki:
Olej sojowy 45%, chili 25%, cebula 15%, fermentowana soja (soja, woda), wzmacniacz smaku: (E621), sól, cukier, proszek z pieprzu syczuańskiego.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna: 2957 kJ/717 kcal
Tłuszcz: 71,1 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone: 11,7 g
Węglowodany: 9,6 g
W tym cukry: 3,8 g
Białko: 5,9 g
Sól: 2,9 g
Parametry
Kraj pochodzenia: Chiny
Przechowywanie: Temperatura pokojowa
Masa netto: 0.67 kg
Masa brutto: 1.054 kg
Alergeny: soja
Przechowywanie przed otwarciem: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu: Przechowywać w warunkach chłodniczych.