Informacja o produkcie
Gęsta, ostra, koreańska pasta z papryczek chilli. Ostra pasta paprykowa jest jednym z głównych składników kuchni koreańskiej. Wyjątkowa w smaku, aromatyczna, nada każdej potrawie ostrej nuty. Idealny dodatek do dań mięsnych, składnik dipów, czy popularnego kimchi.
Składniki:
fermentowana pasta ryżowa (ryż, woda, sól), syrop glukozowy, ostra papryka w proszku 11%, woda, pasta z soi fermentowanej (woda, soja, sól), alkohol, sól, ekstrakt z pszenicy, mieszanka przypraw z soją (woda, sól, soja, gluten pszenny, alkohol, ekstarakt z drożdży, maltodekstryna), ekstarakt z soku z czosnku.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna - 843 kJ/199 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone - < 0,1 g
Węglowodany - 39 g
W tym cukry - 25 g
Białko - 6,2 g
Sól - 6,6 g
Parametry
Przechowywanie - Temperatura pokojowa
Masa netto - 0.5 kg
Masa brutto - 0.505 kg
Alergeny - gluten, soja
Przechowywanie przed otwarciem - Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywanie po otwarciu - Po otwarciu przechowywać w lodówce.