Informacja o produkcie
Tofu wędzone to klasyka kuchni azjatyckiej, nieoceniony składnik wegańskiego jadłospisu. Wędzone tofu można panierować, marynować, smażyć, opiekać na grillu, przygotowywać z niego zamiennik mięsa mielonego.
Składniki:
Ziarno soi, woda, sól, substancja wiążąca – siarczan wapnia.
Wartości odżywcze na 100g/100ml
Wartość energetyczna: 581 kJ/139 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
W tym: kw. tłuszcz. nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 2,5 g
W tym cukry: 0,4 g
Białko: 12,5 g
Sól: 1,4 g
Parametry
Kraj pochodzenia: Czechy
Przechowywanie: Produkt chłodzony
Masa netto: 1.05 kg
Masa brutto: 1.065 kg
Alergeny: soja
Przechowywanie przed otwarciem: Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C.
Przechowywanie po otwarciu: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.