Przejdź do głównej treści
Jakie trendy gastronomiczne będą obowiązywały w 2022 roku?
Jakie trendy gastronomiczne będą obowiązywały w 2022 roku?

Branża horeca zmaga się z wieloma utrudnieniami. Pandemia spowodowała falę zmian. By za nimi nadążyć, warto poznać główne trendy gastronomiczne.

Zapisz się do newslettera i otrzymaj dostęp do bazy wiedzy, w tym także do trendbooka na rok 2022.

Dlaczego warto? Nasz autorski trendbook horeca w prosty, czytelny sposób prezentuje najnowsze trendy w gastronomii. Przeprowadziliśmy wiele rozmów z ekspertami, praktykami, autorytetami, przed którymi branża kulinarna nie ma tajemnic. To oni pomogli stworzyć nam to praktyczne kompendium wiedzy.

Trendbook 2022 został podzielony na kilka kategorii, m.in. wege, kuchnia śródziemnomorska, sushi, Azja, mięso, cateringi, non food oraz wina i alkohole mocne. Dzięki temu łatwo odnajdziesz treści, które Cię interesują.

Wiemy, jak istotna jest komunikacja z klientami, dlatego wzbogaciliśmy nasz trendbook o wskazówki związane z e-commerce i social mediami. Branża horeca zmaga się również z problemami kadrowymi – dajemy więc rady, jak zadbać o rozwój kompetencji personelu.

Chcesz mieć dostęp do fachowych treści z branży gastronomicznej? Podaj swój adres e-mail, potwierdź zapis na listę mailingową i ciesz się dostępem do naszej bazy wiedzy.

E-BidfoodAkademia BidfoodNewsletter
Bidfood Farutex - zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca
Zamknij
Komunikat
Zamknij
Bidfood Farutex - zaopatrzenie gastronomii, dostawy horeca nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge lub innych.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu